TOP2000 in CONCERT

Op 22 december transformeert het AFAS Theater in Leusden in een bruisend TOP2000 café met groot orkest, combo en een professionele line-up.

aanvang 20:00 uur

Afas Bar Full
Gerard Alderliefste
Wudstik

Kick-Off Project-Orkest in AFAS Leusden

top 2000

Op vrijdag 22 december 2023 wordt het AFAS theater Leusden omgetoverd tot een waar Top 2000 café in kerstsferen. Top 2000 in Concert is een groot en stijlvol muziekevenement in opmars naar de welbekende Top 2000 die drie dagen later begint. We gaan van Boudewijn de Groot naar DI-RECT en van Michael Jackson naar Goldband. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol iconische muziek uit de lijst der lijsten, gebracht door een unieke combinatie van nationaal en lokaal bekende artiesten begeleid door het nieuwe grote Project-Orkest – het geluid van Midden Nederland, onder leiding van Cees Coenen. Het belooft een reis door de muziekgeschiedenis gebracht in diverse samenstellingen. Onder andere Wudstik en Alderliefste werken mee aan dit concert, maar ook minder bekende veelbelovende artiesten laten van zich horen.

Aanvang concert: 20 uur

Reserveer nu je plek

Laat je portommonnee thuis

Volledig verzorgd: concert met afterparty

Deze avond is volledig verzorgd, van gratis parkeren tot onbeperkt hapjes en drankjes. Je wordt geheel in Top 2000 café stijl ontvangen in de foyer. En ook na afloop laten we je niet gelijk los; de twee uur durende afterparty met nog meer muziek sluit dit muzikale evenement in stijl af. Dit alles is bij de prijs inbegrepen. Kortom, een complete avond uit waarbij je met een ticket in handen geen portemonnee meer mee hoeft te nemen.

Ruim 800 zitplaatsen

Afas Zaal Full

Vijf artiesten

@acoustic Alley

Muziek uit de Top 2000

Top2000 Logo