Repetities

Bij het samenstellen van het orkest nemen we zorgvuldig de beschikbaarheid van de muzikanten in overweging. We begrijpen dat iedereen een druk leven heeft en we willen een schema opstellen dat zo goed mogelijk bij iedereen past. Daarom streven we naar een evenwicht tussen repetitieavonden door de week en oefendagen in het weekend.

De uiteindelijke repetitiedata worden niet willekeurig gekozen; deze worden zorgvuldig vastgesteld op basis van het aantal deelnemers en de geplande projecten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen die deelneemt aan het orkest volledig betrokken is en de gelegenheid heeft om optimaal voor te bereiden op aankomende optredens.

Deze flexibele aanpak stelt ons in staat om een groep van gedreven muzikanten te vormen. Het maakt niet uit of je een ervaren professional bent of een enthousiaste amateur; we zoeken mensen die hun talent en tijd willen investeren in het creëren van muzikale ervaringen.

Het vastleggen van de definitieve data is een cruciale stap in de coördinatie van onze gezamenlijke inspanningen. Door een uitgebalanceerd repetitieschema te hanteren dat rekening houdt met de beschikbaarheid en inzet van alle muzikanten, zetten we de toon voor een succesvol en harmonieus orkest.

Zit jij 22 december op het podium in AFAS met een uniek orkest?

  • Veelzijdig
  • Ambitieus
  • Innovatief
  • Enthousiast

Geef je op en maak mee!

Dit is een unieke kans om deel te nemen aan een orkest naast je eigen muzikale hobby's. Groei mee en ontdek hoe je je grenzen kunt verleggen. Een professionele aanpak, workshops en plezier: dit wordt het nieuwe projectorkest.

Meld je nu aan!